Full service

Golden Gift profileert zich al meer dan 25 jaar als echte full service leverancier. Daarin gaan we heel ver, tot volle tevredenheid van onze klanten. Iedere opdracht is voor ons team een uitdaging waarin al de afdelingen voortvarend samenwerken. Daarbij leggen wij de lat hoog om zodoende het allerbeste resultaat te krijgen.

De verkoop afdeling inventariseert zorgvuldig de wensen van de klant, de creatieve afdeling gaat daarmee aan de slag en vertaald deze in aantrekkelijke producten waarna de eigen ontwerp studio zorgt voor een perfecte presentatie, een bijbehorende folder, website fotografie

of een aansprekende display voor op de winkelvloer. Na het akkoord van de klant wordt de productie gestart onder stringent toezicht en volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen. De afdeling traffic en logistiek volgt nauwlettend de voortgang van de productie en zorgt voor een stipte en correcte levering. Dat bedoelen we dus met “Full Service”.

Onze klant heeft er geen zorgen of omkijken na en mag zich daarnaast ook nog eens verheugen op de allerbeste prijs garantie!